Ένας άνθρωπος είναι τόσο νέος, όσο νέα είναι τα αγγεία του. Αυτό το πιστεύει όλη η ιατρική κοινότητα με προεξάρχοντες τους αγγειολόγους.

“Ένας άνθρωπος είναι τόσο νέος, όσο νέα είναι τα αγγεία του.” Αυτόματα βγαίνει το συμπέρασμα ότι ένας άνθρωπος που δεν έχει καλά αγγεία έχει μεγαλύτερη βιολογική ηλικία από κάποιον που έχει καλά αγγεία. Για παράδειγμα ένας κύριος 55 ετών με καθαρά αγγεία είναι βιολογικά νεότερος από έναν κύριο 45 ετών που έχει βλάβες στα αγγεία του. Ο μόνος τρόπος που μπορούμε να διατηρήσουμε καλή ποιότητα ζωής και μακροζωία είναι να προσέξουμε τα αγγεία μας.

Επίθεση στα αγγεία κάνουν το κάπνισμα, η συνεχής κατανάλωση πολύ λιπαρών τροφών, η κατάχρηση του αλκοόλ, η αυξημένη αρτηριακή πίεση, ο σακχαρώδης διαβήτης και οι παθήσεις των νεφρών. Προσέξτε και αποφύγετε τα παραπάνω για να έχετε καλή ποιότητα ζωής και μακροζωία.

Αν έχετε κληρονομικό ιστορικό με αγγειοπάθεια – καρδιοπάθεια, κληρονομικά υψηλή χοληστερίνη αίματος, υψηλή λιποπρωτεΐνη Α ή υψηλή ομοκυστεΐνη, τότε είστε πιο επιρρεπής σε βλάβη των αγγείων.

Ευτυχώς οι παραπάνω καταστάσεις ρυθμίζονται επιτυχώς με διατροφή και αν χρειαστεί φάμρακα. Χρειάζεται να υπάρχει θέληση για αλλαγή και συνεργασία με τον ιατρό. Χρειάζεται να υπάρχει θέληση για έλεγχο προληπτικό της αγγειοπάθειας.

Αποστολή μας είναι η παροχή επαγγελματικών και ειλικρινών υπηρεσιών υγείας

Η ειλικρίνεια, η ευγένεια και ο σεβασμός μπορούν να οικοδομήσουν το κλίμα εμπιστοσύνης μεταξύ ιατρού και εξεταζόμενου. Με αυτό τον τρόπο το θεραπευτικό σχέδιο έχει πολλές πιθανότητες επιτυχίας.

Φροντίζουμε για την καλύτερη υγεία και την ευεξία σας

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 09:00 ΜΕ 21:00,

ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

2311 25 17 48

info@patholog.gr

Γρηγορίου Λαμπράκη 218, ΤΚ 55534, Θεσσαλονίκη